Гел пенкало зелено Полска


50 ден

Споредба

Шифра:1451
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Гел пенкало со зелена боја, мината се менува.
Должина на пишување 400м, дебелина на линија 0,5мм.

SKU: 1451 Категорија
Тежина 0,050 g