,

Господин Медо – интерактивно мече

Availability:

Нема на залиха


2.450 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 16244
Година на издавање: 2023

Опис:
Со Медо учиме песнички, броеви, букви и форми, а секоја вечер, пред спиење, тој на децата им раскажува бајки:
Црвенкапа,
Пинокио,
Петар Пан,
Мачорот во чизми,
Пепелашка,
Трите прасиња,
Снежана и седумте џуџиња и
Грдото пајче.

SKU: 16244 Категории ,
Тежина 0,2 g