Гума за молив Stylex


30 ден

Шифра: 3699
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Гума во бела боја за бришење на напишаното со молив или дрвени боички.
Цената е за една гума.
Димензии: 45*20*10 мм

Тежина 0.050 g