Хефталка Cassa, до 30 листа

Availability:

Нема на залиха


295 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8411

Хефталка Cassa, до 30 листа, состав: метал и пластика, користи муниција 24/6.

Тежина 5 g