Игра Pimple kids


680 ден

Споредба

Шифра : 3195

Играта содржи делови изработени од пластика:

  • една  глава со ,,мозолчиња,,
  • база (основа) со стрелка која се врти
  • 18 мозолчиња
  • Упатство за начинот на играње
Категорија
Тежина 0,500 g