Игра Рулет, со стаклени чашки

Availability:

Нема на залиха


580 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3529

Игра Рулет со 16 нумерирани стаклени чашки и со 2 топчиња, за двајца до осум играчи.

Дијаметар: 29см

 

Категорија
Тежина 2 g