,

Како се сакале: Тој и Таа и Таа и Toj


199 ден

Издавач: Тримакс
Автор: Славомир и Миленко Маринковиќ
Година на издавање: 2021

Во книгата се опишани 19 неверојатни љубовни приказни од светската историја!

Тежина 0,2 g