Тој рече, таа рече


390 ден

Споредба

Шифра: 2411
Издавач: Култура
Година на издавање: 2016
Автор: Ли Чајлд
Јазик на оригиналот: англиски
Наслов на оригиналот: Make me
Јазик на преводот: македонски
Број на страни: 429
ISBN: 9789989328367

Како една од главните колумнистки на Stilleto, Грејс Брајтон се има прославено предупредувајќи ги жените за расипани, неверни лажговци. Таа само никогаш не се посомневала дека и нејзиниот свршеник би можел да биде еден од нив.  Џејк Мелоун сака да му се врати на својот стар авантуристички, спонтан живот и точно знае како да го изведе тоа. Во Oxford се отвора нова секција за патувања и Џејк – без жена, деца и подготвен да живее каде било – е совршен за работата… само што неговата репутација на плејбој не му влева многу доверба на неговиот шеф. За да ја добие работата, мора да се согласи на заедничкиот проект со Stilleto. Но по само еден состанок со неодоливата, дрска и сензационална Грејс Брајтон, Џејк почнува да ја сфаќа оваа задача многу посериозно.

SKU: 2411 Категорија
Тежина 0,500 g