Закачалка-128


2.300 ден

Споредба

Канцелариска закачалка 128 карактеристики:

Канцелариски закачалки со метална или
комбинирана конструкција од метал и дрво.
Хромирани елементи и додаток за закачување
чадори со место за собирање на капките (само кај
одредени модели).
Голем избор на различни дизајни и форми за
сечиј вкус.