Закачалка – Монте хром


5.890 ден

Споредба

Канцелариска закачалка Монте карактеристики:

Канцелариски закачалки со метална
конструкција и елементи од пластика.
Хромирани елементи
Горен дел за закачување кој се
ротира
Додаток за закачување чадори со
место за собирање на капките
Дел за чадори и собирање на
водата.
Стабилна Основа

SKU: 16235 Категорија