Закачалка-138-4


4.150 ден

Споредба

Канцелариска закачалка 138-4 карактеристики:

Канцелариски закачалки со метално тело и стабилна двојна
мермерна основа.
Две нивоа на закачување:
Горно со 2 реда по 5 закачалки и механизам за вртење
Средно ниво со 4 закачалки за ташни или детска облека
Специјален додаток за чадори

SKU: 16243 Категорија