Канцелариски стол – Делукс 22


5.750 ден

Споредба

CPT механизам
до 120кг
6 Месеци Гаранција

Канцелариски стол Delux 22 карактеристики:
Канцелариски стол со висока потпирачка
Регулирање на височината на столот
Регулирање на височината на потпирачката
Регулирање на наклонот на потпирачката
Регулирање на длабочината на седење
Полиуретанови рачки
Максимална тежина на корисникот – 120кг