Канцелариски стол – Алистер


13.090 ден

Споредба

TILT Механизам
до 120кг.
2 Години Гаранција
Потпирачи за раце
Лумбална потпора

Канцелариски стол Alister карактеристики:

Модерен работен стол со црна конструкција и
мрежаста потпирачка во светло сива боја
Седалка од полиуретанова пена, тапацирана со црно
платно
Статична лумбална потпора статична лумбална опора
TILT механизам со релакс функција за лулање илизаклучување во исправена позиција и прилагодувањеспоред тежината на корисникот
Механизам за регулирање на висината на седалката
Статични потпирачи за раце
Стилска црна пластинча основа со тркалца погодни засите видови подови
Максимална тежина на корисникот до 120кг.