Канцелариски стол – Хантер


7.950 ден

Споредба

Tilt Механизам
до 120кг.
6 Месеци Гаранција

Kанцелариски стол Хантер карактеристики:

Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна
кожа
Регулирање на височината на столот [1]
Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција [2]
Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот [3]
Фиксни алуминиумски рачки со тапацирани делови [4]
Алуминиумска основа [5]
Максимална тежина на корисникот – 120 кг

SKU: 15827 Категорија