Канцелариски стол посетитетски – Фелиција


2.090 ден

Споредба

TÜV Сертификат
до 120кг
2 Години Гаранција

Канцелариски стол Felicia карактеристики:

Стабилна метална црна рамка
Седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер, тапацирани со висококвалитетно платно класа C
Пластични капаци на седалка и потпирачка
Можност за поставување на рачки или конференциски комплет со масичка за пишување
Заштитници на ногарките за заштита на подот
Можност за редење до 10 броја
Максимална тежина на корисникот – 120кг