Канцелариски стол – Тенеси


8.550 ден

Споредба

Relax механизам
Уникатен Дизајн
Хромирани Елементи
TÜV Сертификат
до 120кг
6 Месеци Гаранција

Канцелариски стол Tenessee карактеристики:

Анатомски седалка и потпирачка изработени од мрежа тип mesh во комбинација со кожа
Регулирање на височината на столот
Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција
Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
Фиксни пластични рачки со хромирани елементи
Хромирана основа
Максимална тежина на корисникот – 120кг