Канцелариски стол – Тексас


9.920 ден

Споредба

Работен стол со висока потпирачка.

Multiblock механизам
Хромирани Елементи
TÜV Сертификат
до 120кг
1 Година Гаранција

Канцелариски стол Texas Multi карактеристики:

Работен стол со висока потпирачка
Регулирање на височината на столот
Мултиблок механизам со повеќе позиции на заклучување
Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
Пластични потпирачи за раце
Хромирана основа
Максимална тежина на корисникот – 120кг