Канцелариски стол – Монтана


9.590 ден

Споредба

TILT Механизам
до 120кг.
2 Години Гаранција
Потпирачи за раце
Лумбална потпора
Потпирач за глава

– Работен стол со висока потпирачка
– Тапацирана седалка и потпирачка во
комбинација од мрежа и платно
– Статичен потпирач за глава
– TILT механизам со релакс функција за
лулање или фиксирање во исправена
позиција и прилагодување според тежината
на корисникот
– Вградена лубална потпора
– Метални потпирачи за раце и основа
– Максимална тежина на корисникот до 120kg