Канцелариски стол – Зевс


10.890 ден

Споредба

Tilt Механизам
до 100кг.
1 Година Гаранција

Механизам за лулање и заклучување во неколку позиции и прилагодување на отпорот на лулање
> Современ и функционален дизајн кој совршено се вклопува во модерни канцеларии. Скоро секој дел од столот може да се регулира и прилагодува.
> Прилагодување на висината на седење, висината на подлактиците и потпирачот за глава.
> Потпирачот за грбот и главата се изработени од висококвалитетна еластична мрежа а дополнително е додадена и лумбална потпора за грбот.