Табла плута со дрвена рамка 30*40 см


250 ден

Споредба

Шифра: 352
Табла плута со дрвена рамка 30*40 см

Категорија
Тежина 5 g

Dimensions: 30×45 cm

Cork board with a wooden frame.

Категорија

Dimensions: 90×120 cm

White magnetic board with aluminum frame 90х120

Категорија

Dimensions: 240×120 cm

The white magnetic board with 240×120

SKU: 7973 Категорија

(Копирај)

Availability:

Нема на залиха


2.490 ден

Споредба

Dimensions: 60×90 cm

Whiteboard with aluminum frame.

SKU: 9714 Категорија