Маркер перманентен сребрен Stylex


95 ден

Шифра: 3629
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Маркер перманентен за цртање, достапен во сребрена боја.
Водоотпорни маркери кои бргу се сушат. Може да се пишува на метал, гума, дрво, пластика, стакло и сл.
Дебелина на линијата 1-4 мм.

Тежина 0.100 g