,

Креда за табла бела 1/12 Есколорио


40 ден

Споредба

Шифра: 3144
Креда за табла бела 1/10, без прашина, долготрајна, лесна за бришење, нетоксична.

SKU: 3144 Категории ,
Тежина 0,200 g