,

Креда за табла во боја 1/12 Есколорио


50 ден

Споредба

Шифра: 2141

Креда за табла во боја 1/12, без прашина, долготрајна, лесна за бришење, нетоксична.

SKU: 2141 Категории ,
Тежина 0,200 g