Лепак течен 50мл Stylex


55 ден

Шифра: 3307
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Teчен лепак во шишенце од 50мл, со сунѓерче на врвот.
На водена база.

Тежина 0.050 g