Лепак течен со конфети 90 мл. Stylex

Availability:

Нема на залиха


175 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3312
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Teчен лепак во шишенце од 90мл, со конфети во различни бои. Идеален е за украсување на изработките од хартија, картон, текстил.
Достапен со конфети во 4 бои.

Тежина 0,090 g