Лепак течен во боја 90 мл. Stylex

Availability:

Нема на залиха


135 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3386
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Teчен лепак во шишенце од 90мл, во различни бои идеален за изработка на слајм во домашни услови, како и за креативна работа со хартија, картон, филц, плута, дрво.
Лепакот е на водена база.

Тежина 0,090 g