, , ,

Магнет МКД – Св. Софија, Охрид


120 ден

Споредба

Произведува: Тримакс

Година на производство: 2012

Димензии: 8×4,2 см

Состав: пластика и магнет

 

Сликата е поставена на пластична, прозирна основа во форма на македонската граница, со магнет, спакувана со картонче и фолија.