, , ,

Магнет-Воин на коњ, играорци


70 ден

Споредба

Магнет – Воин на коњ,играорци

Произведува: Тримакс

Година на производство: 2014

Состав: гума и магнет

 

Гумен магнет, спакувана со картонче и фолија.