Македонско-англиски речник Зозе

Availability:

Нема на залиха


520 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Зозе Мургоски

Година на издавање: 2000

Автор: Зозе Мургоски

Наслов на оригиналот: Англиско-македонски речник

Јазик на оригиналот: англиско/македонски

Број на страни: 365

Фонд на зборови: 120.000 зборови, изрази и фрази.

Корица: мека

 

Над 120.000 насловни зборови и англиски еквиваленти. Овој речник ги отвора вратите кон богатата лексичка ризница на македонскиот јазик. Наменет е за ученици и студенти и за сите оние кои го учат македонскиот јазик.

Категорија
Тежина 0,800 g