Македонско – француски разговорник


250 ден

Споредба

Шифра: 2990
Издавач: Венеција
Година на издавање: 2002
Автор: Убавка Упчева
Наслов на оригиналот: Македонско – француски разговорник
Јазик на оригиналот: Француско/македонски
Број на страни: 143
Корица: мека

Македонско-француски разговорник

SKU: 2990 Категорија
Тежина 0,300 g