Македонско-холандски разговорник


250 ден

Споредба

Шифра: 2987
Издавач: Венеција
Година на издавање: 2012
Автор: Греет Јанс
Наслов на оригиналот: Македонско – холандски разговорник
Јазик на оригиналот: холандско/македонски
Број на страни: 151
Корица: мека

Македонско-холандски разговорник

SKU: 2987 Категорија
Тежина 0,300 g