Маркер перманентен Глобокс


35 ден

Споредба

Шифра: 8199 – црвен
Шифра: 6815 – црн
Шифра: 8200 – син
Маркер перманентен Глобокс, 2мм, достапен во црна, црвена и сина боја.

Тежина 0,200 g