Светкави Маркери Fiorello GR-118


55 ден

Споредба

Шифра: 5311
Производител: KW Trade
Увозник: Тримакс
Маркери со светки, во 6 различни бои: зелена, црвена, сина, виолетова, жолта, портокалова.
Со водоотпорно мастило и тап врв за пишување.
Цената е за еден маркер.

SKU: 5311 Категорија
Тежина 0,050 g