Маркер за бела табла Cassa со клик


65 ден

Споредба

Шифра: 4032 – црвен
Шифра: 4008 – црн
Шифра: 4016 – син

Маркери за бела табла, достапни во црна, сина и црвена боја со клик. Со димензии 2-3 мм. Со должина на пишување од 350м. Јаки бои, лесно се бришат и не оставаат флеки на таблата по бришењето.

Тежина 0,200 g