Маркер за бела табла Globox


40 ден

Шифра: 8203 – црвен
Шифра: 6816 – црн
Шифра: 8204 – син
Маркери за бела табла, достапни во црна,црвена и сина боја. Со димензии на врвот за пишување 2-3 мм. Јаки бои, лесно се бришат и не оставаат флеки на таблата по бришењето. Секогаш затворајте го капачето по употребата.

Тежина 0.200 g