Маркер за бела табла Cassa


45 ден

Споредба

Шифра: 8431 – црвен
Шифра: 8429 – црн
Шифра: 8432 – зелен

Маркери за бела табла, достапни во црна, зелена и црвена боја. Со димензии 2-3 мм. Со должина на пишување од 350м. Јаки бои, лесно се бришат и не оставаат флеки на таблата по бришењето. Секогаш затворајте го капачето по употребата. Маркерите можат да се полнат со мастило специјално за нив.

Тежина 0,200 g