, , ,

Математички изрази во Географија


500 ден

Споредба

МАТЕМАТИЧКИ ИЗРАЗИ ВО ГЕОГРАФИЈА

 Година на издавање : 2013

Автор : Благоја Маркоски и Елена Маркоска

Наслов на оргиналот : Математички изрази во Географија

Јазик на оргиналот : македонски

Број на страни : 186

ISBN : 978-9989-2117-5-1

Корица : мека

Тежина 0,600 g