Молив дебеломинец сет Stylex


135 ден

Споредба

Шифра: 3598
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Mолив дебеломинец сет со 6 резервни мини, моливот има и острилка за мината. Мините се ХБ и со дебелина од 2 мм. Сетот е достапен во две бои, розова и сива.

Тежина 0,100 g