Иглички за хефталка бр. 10, Cassa

Availability:

Нема на залиха


20 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8191

Иглички за хефталка бр. 10, Cassa, 1000 парчиња.

Тежина 0,200 g