На една свадба

Availability:

Нема на залиха


390 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 7049
Издавач: Сакам книги
Година на издавање: 2014
Автор: Џули Џејлс
Корица: мека
Број на страни: 302
Кратка содржина:

После понижувачкото откажување на сопствената свадба, Сидни Синклер става крај на врските со мажи кои се плашат од врзување и посветување на една жена. Таа прави дури и цела листа која треба да и помогне за подобро да ги препознава овие ѓубриња и женкари и да бега од нив. Но кога нејзината сестра ќе и соопшти дека ќе се мажи после кратка врска, Сидни заглавува со ужте еден секси плејбој со фобија од сериозни врски-прекрасниот кум. Свадба или не, таа е решена да го игнорира Вон, бидејќи овој пат многу добро си ја има научено лекцијата.

Специјалниот агент Вон Робертс секогаш ги носи расипаните мажи зад решетки и згоднитр жени во својот кревет. Тој е млад, успежен, згоден, самоуверен и нема зошто да се врзува за една жена кога може да ги бира како колачиња во слаткарница. Но кога црвенокосата Сидни одбива да падне на неговиот шарм, Вон едноставно не може да продолжи понатака додека не ја заврши оваа мисија.

Категорија
Тежина 0,500 g