Најголемата вистинска тајна на светот

Availability:

Нема на залиха


420 ден

Нема на залиха

Издавач: Ниче Димовски Македон
Автор: Ниче Димовски Македон
Наслов на оригиналот: Најголемата вистинска тајна на светот
Јазик на оригиналот: македонски
Број на страни: 367
Корица: тврда

Оваа книга ги сублимира најновите откритија од повеќе науки и на успешен начин ни се претставува како применета психологија, со вредни психоанализи што не наведуваат да го заштитиме сопствениот живот и здравје. Целта на насловите застапени во книгава не е во описот, туку во насочувањето како да се употреби знаењето за креирање на една добра и озитивна личност. Во ова дело на најмудар начин се открива вистинската и точно одредена тајна, преку јасно одредени формулари. По ова копнееле сите народи на светот, но привилегијата и среќата да го добие прв, му припадна на македонскиот народ.

Шифра: 6425 Категорија:
Тежина 0.600 g