Вистината за вечноста


420 ден

Споредба

Шифра: 6426
Издавач: Ниче Димовски-Македон
Година на издавање: 2012
Автор: Ниче Димовски-Македон
Наслов на оригиналот: Вистината за вечноста
Јазик на оригиналот: македонски
Број на страни: 367
Корица: тврда

Секој на своите рамена го носи најсовршениот компјутер кој има неограничени можности, но само оние, кои ќе научат да управуваат со него, ќе ги откријат тајните за да добијат се што ќе посакаат. А тогаш животот ќе им стане волшепство со кое ќе уживаат секој миг не пропуштајќи ништо на случајноста. Умот збогатен со ново сознание никогаш повеќе не може да се врати во првобитната димензија. Со задоволство ви ја пренесувам Вистината која јас ја дознав. Четиринаесет години го носев товарот за кој се двоумев дали да го објавам. Сето она што го истражував и за кое вложив многу години напорна работа во целост го откривам во книгава…

SKU: 6426 Категорија
Тежина 0,500 g