Нанониче метод на законот на вистината


210 ден

Споредба

Шифра: 6424
Издавач: Ниче Димовски Македон
Година на издавање: 2012
Автор: Ниче Димовски Македон
Наслов на оригиналот: Нанониче метод на законот на вистината
Јазик на оригиналот: македонски
Број на страни: 175
Корица: мека

Во 2012 година светот на глобално ниво, влегува во нова димензијана промена на мисловниот процес. Ќе настапи нова ера на човечката мудрост, а нејзина главна карактеристика ќе биде откривањето на изворот на бескрајна енергија. Тоа е промена за која говорат Древните Македонци, Маите, Толтеците и многу други цивилизации кои преку пишаниот збор оставиле печат во минатото. Токму тоа се пораките за нас од дамнина до денес. Влегувањето во новата ера на духовност ќе отвори можности што во моментов не можат ни да се замислат поради немање доволно човечки капацитет за поимање на нештата.

SKU: 6424 Категорија
Тежина 0,300 g