Моќта на позитивното мислење


450 ден

Споредба

Шифра: 10729
Издавач: Норман Винсент Пил

Размислувајте позитивно и ќе активирате позитивни сили што носат позитивни резултати.

„Моќта на позитивното мислење“ е една од најпродаваните книги на сите времиња, глобален бестселер преведен на 42 јазика и продаден во над 20 милиони примероци. Таа им помогна на многу луѓе низ светот да живеат целосно и исполнето преку инспиративната порака на Норман Винсент Пил за неопходноста од верба и позитивен став кон животот.

Во овој исклучителен прирачник за исполнет, здрав и вреден живот, Пил со многу практични примери ни ја приближува моќта на верувањето и нејзиното директно благотворно влијание. Неговите практични техники ќе ве поттикнат да ги остварите сите свои амбиции и надежи и да постигнете душевен мир.

Оваа едноставна и остварлива филозофија на животот ќе ве научи:

Да верувате во себеси и во сè што правите
Да стекнете решителност
Да развиете моќ за постигнување на поставените цели
Да си го подобрите здравјето
Да си овозможите непрестајна циркулација на позитивна енергија
Да ги отфрлите непотребните грижи и да живеете опуштено
Да ги подобрите личните и професионалните односи
Да преземете контрола над околностите
Да бидете љубезни – и со другите и со себеси.

SKU: 10729 Категорија
Тежина 0,300 g