Небезбедни куќи


450 ден

Споредба

Издавач: Матица

Година на издавање: 2015

Автор: Линвуд Баркли

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 447

Корица: мека

 

Пред седум години Синтија Арчер го пронајде својот загубен татко и нурна во кошмар кој безмалку ќе го платеше со живот на нејзинот семејство. Денес, минатото е конечно закопано, ама сеќавањето на тоа ужасно страдање се уште живее. Секојдневно свесна за опасностите кои демнеат зад секој агол. Синтија сфаќа дека и е тешко да и дозволи поголема слобода на ќерка си да направи сопствени грешки и да извлече заклучок, а грејс почнува да се бунтува против задушувачкиот заштитнички став на мајка и. За сето ова време сопругот на Синтија, Тери, се обидува да го спречи распаѓањетона семејството и потоа, двајца постари соседи се убиени…

Категорија