Неопходни лаги

Availability:

Нема на залиха


390 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Култура

Година на издавање: 2016

Автор: Дијана Чејмберлен

Јазик на оригиналот: англиски

Наслов на оригиналот: Necessary lies

Јазик на преводот: македонски

Број на страни: 436

ISBN: 9789989328305

 

Романот „Неопходни лаги” ќе Ви го украде срцето. Книгата, која е напишана за храброста која е потребна да бидеш оној кој што треба, дури и тогаш кога општеството ти налага поинаку, е полн со откритија – како и за читачот, така и за двете храбри протагонисти. Да Ве предупредам – романот ќе Ви го украде времето потребно за други обврски – кога ќе започнете да го читате, ништо друго нема да Ви биде поважно од тоа да стигнете до крајот, од кој срцето ќе Ви затрепери.

Категорија
Тежина 0,500 g