Никогаш не свртувај го погледот

Availability:

Нема на залиха


550 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Матица

Година на издавање: 2016

Автор: Линвуд Баркли

Јазик на оригиналот: англиски

Наслов на оригиналот: Never look away

Јазик на преводот: македонски

Број на страни: 538

ISBN: 9786081005332

 

Заплетот започнува со еден излет во забавен парк. Дејвид Харвуд се надева дека безгрижниот ден со нивниот мал син ќе и помогне на жена му Џен да се ослободи од депресијата што ја чувствува во последно време. Меѓутоа Џен исчезнува. Никој не може да ја најде – а бидејќи полицијата не наоѓа докази дека таа воопшто била во паркот, приказната на Дејвид почнува да звучи сомнително. За да докаже дека е невин и да спречи да го одведат син му, Дејвид мора да се соочи со застрашувачка можност: некој е подготвен да ги уништи него и неговото семејство за да зачува една ужасна тајна…

Категорија
Тежина 0,400 g