,

Ножици 16,5 см. Stylex


110 ден

Шифра: 3970
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Ножици 16,5 см. со остар врв, направени од нергосувачки челик, со рачки изработени од пластика.

Тежина 0.100 g