Ножици училишни со линијар GR-1502


50 ден

Споредба

Шифра: 8497
Производител: KW Trade
Увозник: Тримакс
Ножици училишни изработени од не’рѓосувачки челик.
Должина 13 см.

Категорија
Тежина 0,050 g