Пајажината на Климентина – Елвин Б. Бајт

Availability:

Нема на залиха


180 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Просветно дело

Автор: Елвин Б. Бајт

При крајот на првата глава девојчето Ферн е толку многу занесено по прасенцето Вилбур што го добива од татка си, што во еден миг, на училиште, запрашано од учителот кој е главен град на Пенсилванија одговара Вилбур. Но со преводот на македонски , имињата се сменети со тоа што Пенсилванија е Македонија, а Волбур, Цанко…

Категорија
Тежина 0,200 g